A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Február
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

26

A cigaretta káros hatásairól eddig is tudtunk. Mégis rengetegen hódolnak e káros szenvedélynek.  Egész pontosan évente öt millió! Minden 10. másodpercben egy halálesetért a dohányzás a felelős. Az emberek mégsem tudják letenni a cigarettát. Bármily ilyesztő információkkal is próbálják meggyőzni. 

Itt egy videó, melyben eddig csak szúkebb körben ismert információkat osztanak meg a cigaretta gyártásával kapcsolatban. 

Kötelező megnézni és elgondolkodni, hogy mennyire érdemes dohányozni!

 

febr

25

Gyakori kérdések

2016.02.25 - csütörtök

Hogyan vásároljak?

 

Árak

 

A DXN egy nemzetközi törzsvásárlói rendszert működtet. Amennyiben Ön csatlakozik a rendszerhez (regisztrál), úgy a termékeket az alacsonyabb törzsvásárlói áron vásárolhatja meg. Amennyiben nem szeretne csatlakozni, úgy Önre a magasabb fogyasztói árak vonatkoznak. A két ár közt a különbség 28 %. A regisztráció feltételeiről és menetéről itt olvashat

 

 

Vásárlás

 

termékek oldalon az árucikkek a kosárba helyezhetők, majd a "Megrendelem" gombra kattintva megadhatók a számlázási és a postázási adatok, valamint az elérhetőségek. Ugyanitt választhat a szállítási és fizetési módok közül: online bankkártyás fizetés, előreutalás, utánvét, vagy személyes átvétel budapesti központunkban (1081 Budapest, Rákóczi út 63.). A rendelés elküldése után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés adatairól. 

 

 

Online bankkártyás fizetés esetén

 

A termékeket azonnal kifizetheti bankkártyája adatainak megadásával.

 

 

Előreutalás választása esetén

 

A DXN Europe Kft. bankszámlaszámát és az átutalandó összeget meg fogja találni a megrendelést követően automatikusan kiküldésre kerülő e-mailben. Ugyanitt szerepel a rendelés száma is, melyet átutalás esetén meg kell adnia a közlemény rovatban. Amennyiben az átutalás 30 napon belül nem érkezik meg, a megrendelés automatikusan törlődik.

 

 

Utánvét választása esetén

 

Önnek semmilyen további teendője nincs, a DXN a megrendelt termékeket a megadott címre kiszállítja, a termékek ellenértékét átvételkor kell kifizetnie a csomagküldő szolgálatnak. 

 

Személyes átvétel választása esetén

 

A személyes átvételre budapesti irodánkban van lehetőség. A megrendelt termékek itt akár bankkártyával, akár készpénzzel kifizethetők. 

 

Ha nem szeretne bajlódni az online megrendeléssel

 

Megrendelését elküldheti e-mailben is, ehhez a következő adatokat kell feltétlenül megadnia:

 

- A megrendelni kívánt termékek neve, darabszáma.

- Az Ön neve, pontos szállítási címe.

- Számlázási címe, amennyiben az eltér a szállítási címtől.

- Telefonszáma.

- Fizetési és szállítási mód.

 

Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 


Tovább a termékekhez

 

 


Hogyan kapom meg a termékeket?

 

 

Online bankkártyás fizetés és előre utalás esetén

 

A 12:00 óráig a DXN Europe Kft. bankszámlaszámán jóváírt összegű megrendeléseket a GLS a következő munkanap kiszállítja. A 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállításra egy munkanappal később kerül sor.

 

A szállítási díj lakcímre történő szállítás esetén 1.000 Ft, csomagpontra történő szállítás esetén 1.100 Ft. 30.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén a szállítás ingyenes. 

 

 

Utánvét esetén

 

A 12:00 óráig beérkező megrendeléseket a GLS a következő munkanap kiszállítja. A 12:00 óra után érkezett megrendelések szállítására egy munkanappal később kerül sor.

 

A szállítási díj lakcímre történő szállítás esetén 1.900 Ft, 30.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén a szállítás ingyenes. 

 

A szállítási díj csomagpontra történő szállítás esetén 1.100 Ft, 30.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

 

 

 

GLS csomagpontok

 

Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 

 

 

Hogyan regisztráljak?

 

 

A regisztráció előnyei
- Regisztrált vásárlóként kedvezményes áron veheti meg a termékeket.- További kedvezményeket tud igénybe venni, amennyiben rendszeresen vásárol.- Lehetőséget kap arra, hogy pénzt keressen a DXN rendszeréből.
A regisztráció díja
A tagsági regisztráció egyszeri díja 5.000 Ft, amely örökös tagságot biztosít. Fenntartásához csupán évente egy termék vásárlása szükséges.
A regisztráció menete
Akár vásárlási, akár pénzkereseti szándékkal csatlakozik, ugyanazt a regisztrációt kell elvégeznie. 
A regisztráció során a vásárlási útmutatónak megfelelően vásárolnia kell egy vagy több terméket, és a megrendelési adatok megadására szolgáló oldalon be kell pipálnia a következő mondat előtt látható négyzetet: "Megrendelésemmel együtt egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra."
A megrendelés elküldése után megjelenik egy oldal, amely visszaigazolja a vásárlását. Ennek a tetején a piros keretben a "tagsági szerződés" linkre kattintva tovább kell lépnie, és ezután tudja megadni a regisztrációhoz szükséges személyes adatait. A lap alján fogadja el a nyilatkozatokat a kis négyzetek bepipálásával, majd lépjen tovább. Ellenőrizze az adatait, és küldje el a jelentkezést.
Ezután azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt a vásárlásról és a regisztrációról is. A termékek itt már törzsvásárlói áron kerülnek kiszámlázásra, és a számla tartalmazni fogja a regisztráció díját is.
A termékek közt található üzleti kezdőcsomag is azok számára, akik több terméket szeretnének kipróbálni egyszerre. Ennek előnye, hogy regisztrációs díjat nem kell fizetni.
A termékek közt legalul találhat úgynevezett "DSP" csomagokat is. Amennyiben DSP csomaggal csatlakozik, akkor nemcsak regisztrációs díjat nem kell fizetnie, de a csomag árától függően további kedvezményeket is biztosít Önnek a DXN az elkövetkező vásárlásai során. Ennek részleteiről kérem kérjen tőlem további tájékoztatást.

 


Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 


Megnézem a DSP csomagokat

 

 

 

Hogyan kereshetek pénzt?

 

 

Stabil jövedelem a DXN termékeiből

 

A DXN egy 20 éves, a nemzetközi piacon már bizonyított stabil cég, amely regisztrált törzsvásárlói számára jövedelemszerzési lehetőséget is biztosít. Jövedelme alapvetően kétféleképpen lehet a DXN-ből:

 

1. Kiskereskedelmi árrés. Amennyiben Ön regisztrált tagja a DXN-nek, törzsvásárlói áron vásárolhatja meg a terméket, és fogyasztói áron továbbértékesítheti azokat. A kiskereskedelmi árrés ilyenkor Önt illeti.

 

2. Hálózati jutalék. Amennyiben Ön magasabb jövedelmet szeretne elérni, úgy törzsvásárlói hálózatot építhet Magyarországon, Európában, de akár a Föld összes országában. Ehhez a DXN professzionális online eszközöket biztosít több nyelven (saját weboldalak, hírlevélküldő rendszer, online képzések, stb.), méghozzá ingyenesen. Így rendszeres munkával akár otthonról is felépíthet egy magas jövedelmet biztosító nemzetközi hálózatot.

 

Amennyiben Ön gyorsabban szeretne magasabb bevételhez jutni, erre is van lehetőség az úgynevezett DSP csomagok kedvezményes értékesítésén keresztül. E tárgyban további részletekért forduljon hozzám.

 


Ízelítő az üzleti lehetőségről


Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 


Mennyibe kerülnek a DXN kávéi?

 

 

A kalkulációknál a törzsvásárlói árat alkalmaztuk. Ha ön regisztráció nélkül szeretne vásárolni, akkor 28 %-kal magasabb árral kell számolnia. 

 

A vásárlói tapasztalatok alapján 1 tasak kávépor ízléstől függően 2-3 adag kávé elkészítésére elegendő. A táblázatban mindkét adagolásra nézve talál adatokat.

 

3 kávéfajta ömlesztett, zacskós kiszerelésben is kapható (MegaPack).

 

 

 

Termék Csomagolás Tartalom Csomag ára 1 adag kávé ára
3 adag / tasak 2 adag /tasak
Lingzhi Black Coffee Tasak 20 x 4,5 g 3800 Ft 63 Ft 95 Ft
Lingzhi Coffee 3 in 1 Tasak 20 x 21 g 3930 Ft 66 Ft 98 Ft
DXN Cream Coffee Tasak 20 x 14 g 3750 Ft 63 Ft 94 Ft
Maca VitaCafe Tasak 20 x 21 g 5000 Ft 83 Ft 125 Ft
Maca EuCafe Tasak 20 x 21 g 4620 Ft 77 Ft 116 Ft
Zhi Mocha Tasak 20 x 21 g 4900 Ft 82 Ft 123 Ft
Zhi Cafe Classic Tasak 20 x 20 g 3580 Ft 60 Ft 90 Ft
DXN White Coffee Zhino Tasak 12 x 28 g 3850 Ft 107 Ft 160 Ft
Lingzhi Black Coffee MegaPack 400 g 15250 Ft 57 Ft 86 Ft
Lingzhi Coffee 3 in 1 MegaPack 1000 g 8350 Ft 58 Ft 88 Ft
Zhi Mocha MegaPack 1000 g 10500 Ft 74 Ft 110 Ft

 

 

Ha ki szeretné próbálni a kávékat, nem szükséges egy teljes csomaggal vásárolnia. E célból a DXN kétféle kóstolócsomagot is forgalmaz. 

 

A ganodermás kávék jótékony hatásáról itt olvashat.

 

 

Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 

 

Tovább a termékekhez

 

 

 

Mennyibe kerül Önnek a DXN Ganoderma?

 

 

A kalkulációknál a törzsvásárlói árat alkalmaztuk. Ha ön regisztráció nélkül szeretne vásárolni, akkor 28 %-kal magasabb árral kell számolnia. 

 

Az alábbi táblázatban a DXN kétféle Ganoderma kivonatának (RG és GL) árait hasonlíthatja össze. (Az RG és GL készítményekről itt olvashat többet.)

 

A GL por grammjának ára ugyan alacsonyabb, de a javallott dózis magasabb belőle. Ezért is tartalmaz a GL kapszula nagyobb mennyiségű port. Fogyasztói szempontból így gyakorlatilag az RG és a GL készítmények ára ugyanannyi, az csak a kiszerelés miatt különbözik. (Ez tükröződik a kapszula-árakban.)

 

A grammra vetített árak azt mutatják, hogy bármely termék esetében jelentős megtakarítást érhetünk el, ha nem kapszula, hanem por alakban vásároljuk meg.

 

A DXN ganoderma termékeinek más cégek termékeivel történő összehasonlítása lehetetlen, mivel a Ganoderma hatékonysága nem a termék mennyiségétől függ elsősorban, hanem annak hatóanyag-tartalmától. A DXN termékek rendkívül tiszták és magas hatóanyag-tartalmúak. Ezt a vásárlói tapasztalatokon túl a terméket és az előállítási technológiát méltató számos nemzetközi elismerés is bizonyítja.

 

 

 

Termék Csomagolás Tartalom Doboz ára Ár/Kapszula Ár/g
RG 30 Kapszula 30 x 270 mg 3400 Ft 113 Ft 420 Ft
RG 90 Kapszula 90 x 270 mg 9600 Ft 107 Ft 395 Ft
RG 360 Kapszula 360 x 270 mg 32750 Ft 91 Ft 337 Ft
RG por Por 15 g 4500 Ft 300 Ft
GL 30 Kapszula 30 x 450 mg 3400 Ft 113 Ft 252 Ft
GL 90 Kapszula 90 x 450 mg 9600 Ft 107 Ft 237 Ft
GL 360 Kapszula 360 x 450 mg 32750 Ft 91 Ft 202 Ft
GL por Por 30 g 4500 Ft  - 150 Ft

 

 

 

A Ganoderma jótékony hatásáról itt olvashat.

 


Szajkó Zsuzsanna

+31653112786

cszsuzsannadxn@gmail.com

 

 

Tovább a termékekhez

 

 

 

febr

22

Feladom vagy változom?

2016.02.22 - hétfő

Mind találkozunk az életünk folyamán kudarcokkal az élet minden területén. Iskolában, szerelemben, barátságban, a munkahelyen stb. Ha az embert kudarc éri elkeseredik, szomorú. Természetes reakció. Negatív érzelmek uralkodnak el rajtunk. És ha így ebben az érzelmi állapotban cselekszünk,  próbálunk tenni valamit, annak nem nagy sikere lesz.

Ugyanakkor ezek a kudarcok adnak lehetőséget a fejlődésre.


Történt ugyan is, hogy termékbemutatót szerveztünk. Rengeteg energiát fektettünk bele. Újra és újra átvettük a sok információt a termékekről, az üzletről hogy egy kicsi fekete lyuk se maradjon, minden esetlegesen felmerülő kérdést meg tudjunk válaszolni. Gondosan átalakított nappali, ital a szomjas érdeklődő tömegnek. Khm...


Ahogy az időpont közeleg jön egy sms. - Nem tud ma jönni.

S ezzel már be is kerültünk egy negatív spirálba. Úgysem fog máskor sem eljönni! Kilőhetjük. És szerintem X sem jön el meg Y sem!


És tényleg. Ott ülünk ketten némán.

Senki nem jött el!


Ízlelgetem ezt a mondatot egy ideig, amíg teljesen el nem tölt. Senki. A: mennyire hülyék; senkit sem érdekel az egészsége; senki nem akar pénzt keresni, és hasonló mondatok már nem fordulnak meg a fejemben. Ezen már túl vagyok. Valamit rosszul csinálunk. Mi rontottuk el. A felismerés mindig lehetőséget ad a fejlődésre. Beismerni önmagad előtt, hogy csak és kizárólag te vagy felelős a történtekért illetve meg nem történtekért nem olyan könnyű. De ez után tovább tudsz lépni. Megvizsgálni, hogy hogyan is hívtál meg, kinek mit mondtál, és vajon viselkedéseddel mit kommunikáltál, akár tudat alatt.


Rengeteg tanfolyam, könyv és videó szól üzleti fogásokról, trükkökről, vannak amelyek már az undorító kategóriába tartoznak, így téve az emberek számára unszimpatikussá a történetet. Ezek a sikerorientált ember műhelyek nem az emberiességről szólnak. S így, e tanultakat kommunikálva már eleve elvetjük a lehetőségét annak, hogy megismertethessük az emberekkel a valóban jó minőségű és valóban hatásos termékeinket. Igen, ez a mi hibánk. Kommunikációs probléma. Vagy viselkedésbeli.


Az ember az aki. Nem kell másnak lennie. Önmagunkon átszűrve kommunikáljuk a termékeket, az üzletet, és az életérzést, amit ez által kapunk. Amit mi kapunk. Nem a szponzorunk, vagy a cég alapítója, vagy a nem tudom melyik „hogyan legyél sikeres\\\" könyv írója. Itt a saját céged építed fel, s olyan emberekkel kell körbe venned magad, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ne egy szerephez csatlakozzanak, hanem hozzád. Így tud épülni az üzleted. És te is.


Én megtettem. Megtaláltam a hibám és levetkőztem azt. Nem vagyok a kib..szottul (bocsi, ez viszont én vagyok) határozott, saját vállalatát irányító üzletasszony.


Maradok tisztelettel a továbbra is mindig mosolygó, kissé naiv újdonsült édesanya!


I feel good!

febr

16

 

Személy szerint nagyon szeretem ezt a sampont. Nemrégiben pozitív visszajelzést is kaptam hajam állapotáról. Az új fodrászom a hajamat tapogatva megjegyezte, hogy az milyen puha, és megkérdezte, hogy milyen balzsamot, pakolást használok.

-       Hát, semmilyet. Kisbabám van. Próbálok minnél kevesebb méreggel érintkezni. Ezért is váltottam sampont.

Hitte a dolgot meg nem is. Én meg nem magyaráztam. Végül is a puding próbája az evés.

Személyes észrevételem a samponnal kapcsolatban, hogy nem hullik a hajam. Eddig nagyon sok hajam hullott ki napi szinten, ami igen kellemetlen volt. Aki hasonló cipőben jár, az tudja miről beszélek.

 

És mit mond a tudomány?

 

Lassítja a korai hajhullást és kopaszodást

Ez az egyik ősi kínai gyógymód ami megakadályozza az idő előtti hajhullást és kopaszodást. Ha a ganodermát összekeverik más hajhullást gátló gyógynövénnyel, akkor egy kiváló hajtonikot kapunk. Tele van antioxidánsokkal, mely megkönnyíti a stressz leküzdését és a szabad gyökök lekötését - amelyek elsőként állnak a hajhullás és a kopaszodás hátterében.

 

Elősegíti a haj növekedését

Ez a gomba gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, valamint javítja a vérkeringést. Egy antioxidáns erőmű. Mindezek a tulajdonságok együtt erősebb hajhagymákat eredményeznek. Stimulálja a hajszálakat ezzel utat nyitva a sűrű haj növekedésének.

 

Megőrzi a haj színét

Megakadályozza a haj természetes színárnyalatának elvesztését, és felveszi a harcot a korai őszüléssel.

 

Ganozhi-shampoo_big

 

A puding próbája az evés! Hogy kipróbáld kattints a TERMÉKEK menüponra!

 

 

febr

15

Minden nőnek fontos bőre egészsége. Sok mindent megteszünk bőrünk szépségéért, s nem kis pénzt fektetünk ráncaink enyhítésére, vagy éppen elrejtésére. A DXN termékei között bőrproblémáinkra, bőrünk ápolására is találunk megoldást.

A ganoderma lassítja a bőr korai öregedését:

A ganoderma gazdag gyulladásgátlóban és anti-allergénekben, amelyeket a Ling Zhi 8- protein és a ganoderma sav tartalmaz. E két összetevő összhangban dolgozik egymással, így erősítve az immunrendszert és javítva a vérkeringést. Az erősebb immunrendszer viszont segíti a szabadgyökök lekötését, ami azt jelenti, hogy finomodnak a ráncok és csökkennek a bőrön levő gyulladások. A feljavított vérkeringés javítja a bőr rugalmasságát és tónusát, lassítja az öregedés folyamatát, így tiszta és fiatalos bőrt eredményez.

Megkönnyíti a bőrproblémák gyógyulását:

 

Különböző tanulmányok bizonyítják, hogy a ganoderma gomba rendelkezik azzal a képességgel, hogy gyógyítja a bőr különböző sérüléseit, mint például: sebek, leégés, kiütések, és rovarcsípés. És hogyan történik ez? Harmonizáltan működik az antihisztamin, gyulladáscsökkentő, antimikrobális és anti-allergén tulajdonsága. Ha ez a kombináció elkezd működni az immunitás megemeledik, javul a vérkeringés és megkezdődik a gyógyulás.

 

A DXN arcápoló termékcsomagja:

 

82553_orig

 

Tusfürdő:

 

ganotus_big