A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

29

A te döntésed

2016.01.29 - péntek

Mit tesz az ember az egészségéért? S főleg mikor tesz? Amikor már gond van? Amikor már teste jelez, hogy letért az útról, kibillent az egyensúlyból? 

Általában igen. Jómagam is. Szeretjük halmozni az élvezeteket, ami nem is lenne baj, ha ésszel tennénk, nem pedig a médiát követve, a díszesen csomagolt mű-élvezeteket habzsolva a televízió előtt ülve szürke arccal, mindig fáradtan, fájó pontokkal testünkön. Persze sokat dolgozunk, rohanunk a megélhetésünk után. De tovább megyek. Sokat dolgozunk olyan dolgokért, amiről azt gondoljuk, hogy a kényelmünket szolgálja majd, örömet fog okozni. Aztán, ha az megvan, akkor azért dolgozunk még többet, hogy ezt a valamit fenn tartjuk, s igazából nem is élvezzük, mert nincs rá energiánk, vagy belerokkanunk mire oda érnénk, hogy élvezhetnénk. Aztán azért dolgozunk, hogy pénzünket egészségünk helyreállítására fordítsuk. 

S nem csak a test \\\"karbantartásával\\\" lenne fontos foglalkoznunk. Épp testben épp lélek - tartja a mondás, s milyen igaz. Kutatások szerint az ember lelkiállapota erősen kihat fizikális testünkre. Például az elfojtás tumoros megbetegedéseket okozhat, az állandó stressz gyomorfekélyt, krónikus fejfájást, szívkoszorúér megbetegedését és még sorolhatnánk. Az emberiség nagy hányada szenved a stressz okozta betegségektől, amely aztán egész életminőségükre kihat. Változtatni pedig lehet. 


\\\"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.\\\" - Henry Ford


Környezetem egy részét megfertőztem ezzel a jól érzem magam életérzéssel, amely egy egészségtudatos magatartást vonzott maga után. S élnek így minden erőlködés nélkül, csupán mert így döntöttek.

jan

28

Második csoda - a GL kapszula

2016.01.28 - csütörtök

Meséltem már terhességem történetét. Egy kis kiegészítésre szorul. Családunkban jelen van egy súlyos genetikai betegség, a neurofibromatózis. Az emberiség nagyon kevés százalékát érinti. Pár szóban a betegségről:

„A betegség általában lassan, de folyamatosan súlyosbodik, de - ha a tüneteket okozó csomókat időben eltávolítják - normális életet lehet mellette élni és nem halálos. A neurofibromatózis (von Recklinghausen-kór) örökletes betegség, amelyben a bőrben és a test más részein sok lágy, rendellenes idegszövet-növedék jelenik meg. A neurofibrómák a mielin-termelő Schwann-sejtek és a környéki idegeket (tehát az agy és a gerincvelő területén kívül elhelyezkedő idegeket) körülvevő és támasztó sejtek daganatos kinövései.  Egyeseknél a daganatok csonteltéréseket is létrehoznak. Ilyen lehet a gerinc rendellenes hajlása (kyphoscoliosis), bordadeformitások, a láb és a kéz hosszú csontjainak megnagyobbodása, a koponya és az arc körüli csontdefektusok. A betegek fennmaradó 1/3-ában a betegséget akkor diagnosztizálják, amikor idegrendszeri zavarok jelentkeznek. A neurofibrómák a szervezet bármely idegét érinthetik, de előszeretettel nőnek gerincvelői ideggyököknél, ahol alig vagy egyáltalán nem okoznak problémát, viszont nagyon veszélyessé válhatnak, ha nyomják a gerincvelőt. Gyakoribb azonban, hogy a neurofibrómák a környéki idegeket nyomják, ami megzavarja eredeti működésüket. A neurofibrómák érinthetik az agyban futó idegeket is, ami vakságot, szédülést, süketséget és koordinációra való képtelenséget okozhat. A neurofibrómák számának növekedésével egyre több idegrendszeri szövődmény jelentkezik. A ritkább, 2. típusú neurofibromatózisban a fent leírtak mellett tumorok fejlődhetnek ki a belső fülben (akusztikus neurómák)."

Ez a tudományos leírása. Mesélhetnék róla hétköznapibb nyelven is, mivel bátyám ebben a betegségben szenved, de nem a fájdalmakat, gyötrelmeket akarom kiemelni. Hanem, hogy hogyan is segített a GL kapszula bátyám műtétjénél, felépülésénél, valamint az én terhességemben.

Amikor a vészes hányásom, már eltűnőben volt, és kisbabám egyre többet ficánkolt a pocakomban, mint egy második felvonásként a genetikus közölte velem, miután a vizsgálatok eredményeit a kezében tartotta, hogy vetessük el a magzatot. Ugyanis magamban hordozom a betegséget, és át fogom örökíteni a magzatba. Talán nem kell mesélnem, hogy ez hogyan hatott rám. Túl voltunk egy borzalmas időszakon, és életben maradt szerelmünk gyümölcsét most el akarták venni tőlem. Nem hagytam. Párommal biztosak voltunk benne, hogy a DXN most is segíteni fog. Nem vagyok benne biztos, hogy mit publikálhatok, mivel e termékeket nem nevezhetjük gyógyszernek, nem tulajdoníthatunk nekik gyógyhatást. Viszont, mint terméktapasztalatot megoszthatom veletek, hogy a GL kapszulának köszönhetően a kislányomon semmi „jele" nincs a betegségnek. Az ezt megerősítő orvosi vizsgálat még hátra van, de én hiszek benne, hogy őnála nem beszélhetünk neurofibromatózisról.

Bátyám első műtétjénél nem használta a DXN étrend-kiegészítőit. A műtét után hónapokba tellett, míg leromlott állapota javult. Utána kérésemre hajlandó volt kipróbálni a GL-t. A következő műtétre már jobb fizikai állapotba feküdt kés alá, és nem romlott az állapota a műtétet követően. Megerősödött immunrendszere segítette őt az öngyógyításban.

Rengeteg pozitív hatását tapasztaltam a ganoderma gombának. Hosszasan tudnék mesélni. Viszont, ha egyszerűen, röviden akarom elmondani, hogy miben segített nekem, akkor: egyensúlyba hozta szervezetem, így képessé téve arra amit eredetileg is tudna, ha nem borítanánk fel szervezetünk egyensúlyát helytelen életmódunkkal, az öngyógyításra!  

 

Köszönöm DXN!

 

/Forrás: wikipédia/

jan

27

Amellett, hogy megtudhatjuk a DXN sikerének titkát, hallhatunk AZ emberiességről. Szándékosan nem mondom, hogy jótékonykodás, mivel az mindig nagy hírveréssel történik. Mellveregetve kiálltjuk világgá, hogy:

- Mi segítünk!

 

Példát vehet a DXN-től cég és ember egyaránt.

 

jan

26

Megdöbbentő tény

2016.01.26 - kedd

 

„Naponta ötször fogyasszunk zöldséget és gyümölcsöt" - ajánlják a táplálkozási szakértők, hogy megőrizzük egészségünket, vitálisak legyünk.

Korábbi tanulmányok már régebben kimutatták, de most egy friss amerikai tanulmány is megerősítette: a zöldségek és a gyümölcsök már nem olyan gazdagok vitaminokban, mint nagyanyáink korában. Az aktuális tanulmány szerint a 70-es évek óta gyorsan csökken a vitamintartalom: almák esetén az A-vitamin tartalom 41%-kal kevesebb. A paprika 31%-kal kevesebb C-vitamint tartalmaz, és a brokkoli is a korábbi vastartalomnak csupán a felét. A kelkáposztában is a B1-, B2- és C-vitaminokból csak a felét találjuk, mint 40 évvel ezelőtt.

A kilúgozott- és káros anyagokkal terhelt termőtalaj miatt drasztikusan csökken a táplálék ásványi anyag és vitamintartalma. Feltéve, hogy földben termelik egyáltalán, mivel sokszor föld helyett műanyag táblákban termelik a zöldségeket, a napfényt pedig hírből sem ismerik.

Al Sears amerikai orvos úgy véli: „Ma tízszer annyi gyümölcsöt és zöldséget kell ennünk, hogy ugyanannyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jussunk, mint 50 évvel ezelőtt".

Ki képes kiló számra enni a zöldséget, gyümölcsöt? Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy erre képtelenek vagyunk. Ezért van manapság a piacon temérdek étrend-kiegészítő, vitaminos italok stb.

Ám aki étrend-kiegészítőkhöz fordul, ami e tények ismerete után sokunk fejében megfordul, fontos, hogy odafigyeljen a különbségekre, a minőségre. Sok olyan táplálék-kiegészítő és vitamin van forgalomban, ami nem tartalmazza a megfelelő értékeket, viszont a káros anyag, melyek lerakódnak a vesénkben például, annál inkább. Vagy jobb esetben nincs benne káros mellékanyag, de elegendő hasznos sem.

Nem célom ujjal mutogatni, más termékeket lehúzni. Rá akarok világítani a megválogatás fontosságára. Hogy tiszteljük magunkat annyira, hogy ne vigyünk be szervezetünkbe minden szemetet.

A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben. Ezek a különlegességek a következők:

-       Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.

-       Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával

-       Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben

-       Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.

-       Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.

-       Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

 

A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől. A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

jan

25

Tapasztalatom a spirulinával

2016.01.25 - hétfő

 

 

Ahogy megtudtam, hogy kisbabám lesz hihetetlenül boldog voltam, mint minden leendő anyuka. Csoda volt ez, mivel az orvosok meddőnek bélyegeztek. Így számomra nem volt kérdés, hogy mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy a pici szépen fejlődjön a pocakomban. Történt viszont, hogy beleestem abba, ami a terhes nők 0,5-2%- át érinti. Ez a terhességi vészes hányás, ami a leggyönyörűbb dolgot a világon elviselhetetlenné teszi. Semmi nem maradt meg bennem, a folyadék sem. Rákos betegeknek, valamint kábítószer függőknek kifejlesztett gyógyszert kaptam hányásomat csillapítandó. Folyton az orvos szavai visszhangoztak a fejemben. Hogy, ha nincs elég folyadék a szervezetemben, akkor a magzat dehidratál és meghal.

Súlyos szavak.

Két hónap telt el úgy, hogy a súlyom egyre csökkent, le voltam gyengülve. Képtelen voltam dolgozni, ott kellett hagynom a munkahelyem. Bármilyen vitamint próbáltam, nevezzük nevén a dolgot, sugárban hánytam ki. De szerencsére legalább a folyadékbevitel elegendő volt, így ha a magzat jóval kisebb is volt, de élt.

Egyik nap párom lelkesedve rángatott a számítógéphez, mondván megvan a megoldás, rendbe fogok jönni én is és a pici is. Hitetlenkedve fogadtam, hisz annyi mindent próbáltam, és az sem segített, amit a doki írt fel. Bár már nem akartam kísérletezni semmivel, mégis kötélnek álltam. Regisztráltunk és rendeltünk a DXN-nél. Miután elkezdtem szedni a spirulinát meglepődve tapasztaltam, hogy nem okoz problémát, benn marad. Sőt! Nem csak, hogy benn marad még energiát is ad. Így kezdtem el szépen lassan erősödni, és ami a lényeg volt az én pici babám is odabenn hétről hétre fejlődött az orvosom legnagyobb meglepetésére. Ezek után elkezdtem még szedni a GL kapszulát is (majd mesélek erről is). E két étrend-kiegészítő nagyszerű párosításnak bizonyult. Ezt már akkor is tudtam, amíg kisbabám a pocakomban volt, mivel nagyon sűrűn tudatta velem, hogy jól van, és hogy gondolkodjak el rajta, milyen küzdősportot űzhetne majd a jövőben. A születési súlya majd négy kiló volt, ami igen szépnek számít, még a normál fejlődésű babák között is, nem hogy nála, aki hátrányos helyzetből indult. Azóta is erős és egészséges, és én is.

De mi is ez a spirulina?

A spirulina kék és zöld alga keveréke.

Étrend-kiegészítőként, por és tabletta alakban az USA-ban kezdték el forgalmazni a 80-as évektől. Hírnevének köszönhetően ma már nem természetes élőhelyeiről szüretelik, hanem speciális farmokon, kontrollált körülmények közt termesztik az USA-ban, Távol-Keleten és Ausztráliában.

Egyes nézetek szerint étkezés előtt fogyasztva csökkenti az étvágyat, ezáltal alapanyaga a felkapott fogyókúrás készítményeknek. Máshol, mint immunerősítő és rákmegelőző csodaszerként tartják számon. Mértékletes fogyasztása vitaminhiányos vagy egyoldalú táplálkozás esetén valóban indokolt lehet.   

Tartalmaz fehérjéket, nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat.

 

Jótékony hatásairól részletesen a hírlevélre történő feliratkozás után kaphatsz, valamint az oldalon lévő \"Spirulina Füzet\"-ből.