A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Nevem Szajkó Zsuzsanna, és egy gyönyörű kislány boldog anyukája vagyok, aki úgy érzi, hogy végre ott van, ahol lennie kell, olyan a munkája, amit örömmel csinál.

Minden alkalommal, ahogy magamhoz ölelem a kislányom hálás vagyok a DXN-nek, hogy ezt az egyszerű ám csodálatos mozdulatot megtehetem. Hogy ő van nekem.


20160607_130334


Életem értelmeTörténetem a DXN-nel a terhességem alatt kezdődött. Súlyos problémával küszködtem, az orvosok olyan gyógyszerekkel akartak segíteni, melyek a kemoterápia mellékhatásait hivatottak enyhíteni. Ezek a készítmények előreláthatólag következményekkel járhattak a magzatra nézve. Ajánlottak egy másik megoldást is. Vetessem el a kisbabám.


Teljes kétségbeesés lett úrrá rajtunk párommal. Elvetetni egyértelműen nem akartuk, hisz annyira vágytunk rá! Ám a gyógyszerezéstől is ódzkodtunk. Nem akartam őt mérgezni. Valami természetes megoldást akartam, vagy egy csodát, ami egy csettintésre megoldja ezt a rémálmot.


Az interneten kerestük a megoldást. Így találkoztunk a DXN-nel. Az orvosi vélemények, terméktapasztalatok alapján, reményt kezdtük érezni.

Ha nem is egy csettintésre, de a rémálom véget ért. A magzat szépen növekedésnek indult és anyukája is egyre jobban érezte magát. Az orvosom nem értette. De hát ritkán hallani csodás gyógyulásokról. Ide soroltak be minket is.


Igen, csoda! De nem megmagyarázhatatlan. Ezúton is köszönöm neked DXN!


Így váltam a DXN egy elkötelezett tagjává.


Érdekes módon ezek után hozott az utamba az élet olyan embereket, akik problémákkal küszködtek, és ezeknek az embereknek segítséget tudtam nyújtani. Így láttam meg a DXN azon oldalát, hogy nekem ebből pénzem van! Hogy azért, mert másoknak ajánlom a termékeket a DXN nekem jövedelmet biztosít.

Ennél jobb munkát elképzelni sem tudtam volna magamnak. Itthon lehetek a kisbabámmal, így dolgozhatok. Találkozom motivált emberekkel, akik az élettől többet akarnak, mint a megszokott mókuskerék, vannak álmaik, vágyaik, jobb és teljesebb életet akarnak, illetve a gyógyulást természetes módon akarják elérni, vagy egészségüket megőrizni.

Még hosszú út áll előttem a DXN-nél, de szerencsére sok az ilyen ember. Az út, ha munkát követel is, rizikóval nem jár. Csak nyerni lehet! Csatlakozz hozzám, dolgozzunk együtt a célodért, az álmaidért, a gyógyulásodért, egy egészségesebb életért!


Az űrlap kitöltéséhez kattints ide:

 

AZ ÚJ ÉLETEM KEZDETE   Nézzük mit kapsz azzal, hogy regisztrálsz hozzám!


 • 21 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatod DXN vállalkozásod.
 • Szinte "nulla" kezdőtőkével be tudod indítani a saját, online vagy offline vállalkozásod, ami által megvalósíthatod önmagad és anyagi függetlenséget teremthetsz magadnak.
 • Egy kiváló lehetőséget, amely segítségével létrehozhatsz magadnak egy úgynevezett passzív jövedelemforrást, amely biztosítja számodra, hogy annyi időt tölts a szeretteiddel, amennyit szeretnél és közben ne kelljen nélkülöznöd.
 • Egy remek munkalehetőséget, amit egy saját vállalkozás formájában tudsz végezni, akár 100%-ban online módon, vagy személyes találkozókkal. Ezáltal te vagy saját magad főnöke, és te határozod meg, hogy mikor és mennyit "dolgozol".


Amennyiben e sorokat olvasod az azt jelenti, hogy:

 • nincs állásod
 • van ugyan állásod, de nem biztosít elegendő jövedelmet számodra
 • fontos számodra a saját és szeretteid egészsége
 • szeretsz emberekkel találkozni, kávézni
 • érdeklődő ember vagy, aki szívesen kiprőbál új dolgokat
 • szereted a minőséget

Akár melyik csoportba is tartozol itt a helyed!

Nézd meg a Leggyakoribb kérdésekre a választ, hogy a vásárlásod, regisztrálásod biztosan jól csináld!

A DXN magyarországi alapítója Kocsó László. Hallgasd meg őt a következő videóban, melyben elmondja neked, hogy miért válaszd a DXN-t, és választ kapsz a benned esetlegesen felmerülő kérdésekre.Ganoderma gomba fantasztikus hatásával már a Napló is foglalkozott. Nézd meg a videót!

Egy bölcs ember egyszer azt mondta: VIGYÁZZ A TESTEDRE, MERT EZ AZ EGY VAN BELŐLE! AZ OKOS EMBER ÉRT A SZÓBÓL!


Az első SA kitűzőm átvételénél sajnos nem tudtam személyesen jelen lenni! Vígaszul egy nagy csokor is járt mellé! 
Jól esik az elismerés...

20160924_173648 Tapasztald meg TE is azt az érzést, hogy értékelik a munkád! Vedd igénybe a segítségem, dolgozzunk együtt!


 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on